Over ons

Lingerie Altesse

Lingerie Altesse is een lingeriespeciaalzaak, waar advies over de juiste maat centraal staat. Om die reden bestaat ons team uit erkende lingeriestylisten die permanent worden opgeleid om jou bij te staan in het kiezen van de perfecte maat. Je kan bij ons terecht voor elke maat die beschikbaar is binnen ons aanbod van merken.

In 2012 namen we de zaak over die toen nog ‘Huis Jeanne’ noemde. We hebben onze zaak verder ontwikkeld en vormgegeven. Daaruit volgde in 2016 een nieuwe naam: Lingerie Altesse - wat hoogheid betekent - om onze klanten te eren. 

Luxe gevoel op maat

Ervaar je vaak of regelmatig bepaalde ongemakken als je lingerie draagt? Dit is een rechtstreeks gevolg van het dragen van de verkeerde maat. En dat kan op termijn zelfs gezondheidsproblemen, zoals nek- of rugklachten veroorzaken.

Ons professioneel team zorgt ervoor dat je bij Lingerie Altesse een aangename paservaring beleeft, waardoor je met de correcte cupmaat naar huis gaat.

Gratis maatbepaling

Een vrouwenlichaam verandert door de jaren heen door sport, zwangerschap, medicatie, leeftijd, dieet,… Het is perfect normaal dat jouw bh-maat verandert. Daarom is het aangeraden om bij ieder bezoek jouw maat te laten opmeten.

Onze lingeriestylistes zijn ervaren en goed opgeleid om jou te begeleiden naar de voor jou perfect passende bh. Pas, voel, vergelijk en ervaar de luxe van lingerie in de juiste maat. 

Lingerie die bij jou past

Wij gaan samen met jou, voor Lingerie die bij jou past, letterlijk. Wij verwachten enkel dat je openstaat voor professioneel advies. Iedere vrouw is anders en samen hebben we hetzelfde doel, namelijk de perfecte maat voor jou. De juiste bh-maat 'voel' je niet, want die zit als gegoten!

Kom gerust eens langs en dan gaan we samen met jou voor de lingerie die bij jou past! 

Bekijk alvast hier ons aanbod >

Team

Mieke
Lingerie Styliste
Nadine
Lingerie styliste
Eindverantwoordelijke