Nu ook online shoppen bij Lingerie Altesse

shop online Lingerie Altesse

Lingerie Altesse webshop

U heeft een prachtig setje lingerie of een leuke bikini of badpak op het oog, maar u geraakt niet tot in onze winkel? Geen probleem! Vanaf vandaag stappen wij mee in de wereld van het online shoppen.

Met trots stellen wij onze webshop voor, die een mooie aanvulling is op het huidige aanbod in de winkel. U kunt uw favoriete stuks bestellen van PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Ook online willen we u voorzien van een persoonlijke service, geef ons dus gerust een seintje indien u vragen heeft.

Zelf vinden we dat online lingerie shoppen heel wat voordelen heeft: zo kunt u op uw eigen tempo verschillende lingeriesets bekijken en vergelijken. Daarbij hoeft u geen rekening te houden met openingsuren. En waar u ook bent, u kan steeds onze collectie raadplegen. Ideaal indien u iemand een hint zou willen geven over uw smaak, zonder die persoon mee naar de winkel te nemen. :-)  Bovendien is de levering steeds gratis.

Neem dus zeker eens een kijkje op https://altesse.lingeriestyling.be/

We benadrukken wel dat wie de perfecte bh wil vinden, meer nodig heeft dan alleen maar rugomtrek en cupmaat. Bent u daarnaast benieuwd welke bh-snit en stijl het beste bij u passen? Kom dan zeker eens langs in onze zaak. Wij geven met plezier een compleet en passend advies.

In tussentijd kunt u dus steeds terecht op onze webshop.

Recentste blogposts

LINGERIE ALTESSE EXCLUSIEVE LINGERIE STYLING AVOND

za, 03/03/2018 - 12:10
Prima donna swimwear 2018

Nu de gezellige feestdagen voorbij zijn, kunnen we stiekem beginnen aftellen naar de zomer.

wo, 10/01/2018 - 17:21
cadeautips nachtmode lingerie altesse

Minder dan 50 dagen voor kerstmis. Wij kijken alvast uit naar de gezellige familiedagen. Dat betekent ook dat er heel wat cadeautjes onder de kerstboom staan.

do, 09/11/2017 - 08:57

De Turnhoutse cadeaubon:

za, 21/10/2017 - 13:47
Joyn bij Lingerie Altesse

Bij ons kan je nu ook sparen voor leuke beloningen dankzij de digitale spaarkaart van Joyn!

wo, 02/08/2017 - 17:02
5% klantenkorting

Nieuw bij Lingerie Altesse!
Vanaf vandaag werken wij met een nieuw klantenkaart systeem: bij ieder aankoop wordt uw klantenkaartkorting van -5% direct van uw aankoop afgetrokken!

di, 02/05/2017 - 12:19

Pagina's