Enkele cadeautips om te scoren tijdens de feestdagen

cadeautips nachtmode lingerie altesse

Minder dan 50 dagen voor kerstmis. Wij kijken alvast uit naar de gezellige familiedagen. Dat betekent ook dat er heel wat cadeautjes onder de kerstboom staan. Om jou te helpen bij de zoektocht naar het juiste cadeau, geven wij jou hier enkele ideeën.

Voor vrouwen:

Enkele trends voor deze winter zijn “retro style”. Veel prints (zoals bloemen), ook in nachtkleding, zoals in de jaren ’70 zijn terug heel hip! Ook zachtheid is troef deze winter. Nooit meer te koud als je een fluffy pyjama aandoet. Als je toch liever kiest voor een iets neutraler nachtkleding als cadeau kan je nooit misdoen met rode pyjama of nachtjapon. Roodtinten zijn altijd een goed idee. Van vuurrood tot dieper klassiek rood, van mat tot lak, rood is helemaal hot! Rood staat toch iedereen, niet?

Een cadeau dat veel vrouwen graag krijgen, is lingerie. We hebben een ruim aanbod aan prachtige merken, zoals Marie Jo, Prima Donna, Empreinte, Chantelle,... Bovendien kunnen we jou advies geven omtrent de juiste maat. We kunnen de maten van onze klanten (meestal) in de computer kunnen terugvinden. Vraag gerust om meer info. 

  

Voor mannen:

Een stijlvolle pyjama van Ringella is een mooi cadeau om te schenken deze kerst. In ons aanbod vind je modellen voor alle smaken (met prints, teksten of zonder). Een ander cadeau dat we aanraden is een zuiver katoenen (of superzacht) ochtendjas. Zalig om te dragen tijdens de winterdagen!

Tip: onderbroeken en nachtmode van o.a. Schiesser en hippe boxers van Muchachomalo zijn keer op keer een succes!   

Tot slot is een cadeaubon ook een leuk geschenk om te geven, hierbij kan de gelukkige ontvanger nog zelf komen kiezen wat hij of zij verkiest. Mocht je na deze tips nog twijfelen, kan je steeds langskomen in de winkel om advies te vragen. Wij helpen jou graag!

 

Recentste blogposts

Beste iedereen,

wo, 18/03/2020 - 15:43

Met deze tips blijft je bikini of badpak langer mooi!

do, 19/07/2018 - 09:29

LINGERIE ALTESSE EXCLUSIEVE LINGERIE STYLING AVOND

za, 03/03/2018 - 12:10
Prima donna swimwear 2018

Nu de gezellige feestdagen voorbij zijn, kunnen we stiekem beginnen aftellen naar de zomer.

wo, 10/01/2018 - 17:21
cadeautips nachtmode lingerie altesse

Minder dan 50 dagen voor kerstmis. Wij kijken alvast uit naar de gezellige familiedagen. Dat betekent ook dat er heel wat cadeautjes onder de kerstboom staan.

do, 09/11/2017 - 08:57

De Turnhoutse cadeaubon:

za, 21/10/2017 - 13:47

Pagina's